Medewerkers

Het team van Advon heeft alle dagelijks benodigde expertise in huis. De omvang van ons kantoor garandeert echter wel dat de contacten met onze cliënten rechtstreeks en persoonlijk zijn.

Marco van Galen

Partner

E-mail Marco van Galen >>

Marco is bij Advon begonnen als stagiair in februari 2006. Na vele jaren als relatiebeheer is hij sinds 2015 partner. In het dagelijks werk buigt hij zich onder andere over belastingaangiften, adviesvraagstukken en jaarrekeningen.

Peter van de Bovenkamp

Partner

E-mail Peter van de Bovenkamp >>

Partner en al 20 jaar werkzaam in de branche. Peter is sinds 1 januari 2017 actief bij Advon gestart als relatiebeheerder en doorgegroeid naar partner. Zijn takenpakket bestaat onder andere uit het verwerken van subsidieaanvragen, het opstellen van verschillende belastingaangiften en het afronden van jaarrekeningen.

Martin Ros

Partner

E-mail Martin Ros >>

Als partner zet Martin ruim 30 jaar aan ervaring in bij Advon als relatiebeheerder. Communicatief sterk en bijna altijd bereikbaar.

Gieta Gauri-Jagan

Administrateur

E-mail Gieta Gauri-Jagan >>

Gieta draait haar hand niet om voor het opmaken van diverse soorten belastingaangiften en het uitwerken van jaarverslagen. Daarnaast ondersteunt ze bij de verwerking van de salarisadministratie. Dit alles doet ze vanuit haar functie als (salaris)administrateur.

Hans Wijnants

Salarisadministrateur

E-mail Hans Wijnants >>

Als salarisadministrateur is Hans eindverantwoordelijke voor de personeelsadministraties. Verder behandelt hij HR-vraagstukken en stelt hij de aangiften loonheffingen op. Door zijn jarenlange ervaring is geen CAO hem onbekend.

Naomi van Zanten-Hoogduin

Boekhoudkundig medewerker

E-mail Naomi van Zanten >>

Begon als stagiaire, is Naomi inmiddels al vele jaren als boekhoudkundig medewerker actief en betrokken bij financiële administraties, debiteurenbeheer en aangiften omzetbelasting. Daarnaast verzorgt ze periodiek de declaraties voor verschillende huisartsen.

Debby Henskes

Boekhoudkundig medewerker

E-mail Debby Henskes >>

Het opmaken van aangiften omzetbelasting en de verwerking van financiële administraties kent voor Debby geen geheimen. Door haar kennis van Basecone worden alle administraties snel en vakkundig verwerkt.

Chantal David

Boekhoudkundig medewerker

E-mail Chantal David >>

Chantal is in de rol van boekhoudkundig medewerker actief met de verwerking van verschillende financiële administraties, debiteurenbeheer van diverse klanten en het opstellen en indienen van aangiften omzetbelasting. Daarnaast beheert ze een werkgeversportaal.

Daniëlle Homburg

Boekhoudkundig medewerker

E-mail Daniëlle Homburg >>

In de rol van boekhoudkundig medewerker is Daniëlle druk in de weer met het verwerken van financiële administraties en het opmaken van aangiften omzetbelasting.

Ellen Oschmann

Office Manager

E-mail Ellen Oschmann >>

Stapt u bij Advon het kantoor binnen, dan wordt u welkom geheten door Ellen, onze gastvrouw, office manager en spin in het web

Tom Wijnants

Junior Boekhoudkundig Medewerker

E-mail Tom Wijnants >>

Tom is recent ons team komen versterken als junior boekhoudkundig medewerker, maar nu al zeer bedreven in het verwerken van financiële administraties.

Carolien Wijnants

Administrateur

E-mail Carolien Wijnants >>

Aan het uitwerken van jaarrekeningen besteedt Carolien het grootste gedeelte van haar tijd. Daarnaast houdt ze zich bezig met tussentijdse rapportages en springt ze in de drukke maanden bij waar nodig.

Advon - Klankbord voor ondernemers!