Advies

U bent gestart als ondernemer, maar nu? Er komt veel op u af en dat in een periode waarin u hard aan het werk bent om uw product of dienst aan de man te brengen. Advon is uw startpunt voor alle vragen, ook voor de vragen die van een andere aard zijn dan fiscale of administratieve vragen. Daar waar nodig maken wij gebruik van een groot en deskundig netwerk van experts om al uw vragen deskundig te beantwoorden. Hiermee kunnen wij u van een goed onderbouwd advies voorzien

Financieringen

Zo verlenen we bijvoorbeeld assistentie als u (voor uw bedrijf) een financiering nodig heeft.
Dit kan gaan om:

  • Rekening-courantkrediet
  • Zakelijke lening
  • Privé hypotheek

Onze zakelijke relaties bestaan niet alleen uit banken, maar ook uit alternatieve manieren van financieringen. Zo proberen we altijd uit te komen op een financiering die aansluit bij uw vraag.

Herstructureren bedrijf

Het veranderen of herstructureren van een bedrijf gaat niet zonder slag of stoot. Het vraagt om meer dan alleen een naamsverandering. Heeft u plannen om uw eenmanszaak om te zetten in een V.O.F. of een B.V. of wilt u uw B.V.-structuur aanpassen? Schakel dan onze hulp in. Zo verloopt de herstructurering vlekkeloos en ondervindt uw bedrijfsvoering geen hinder van de omzetting.

Juridische hulpverlening

Bij juridische vraagstukken staan wij u graag terzijde. Dit kan zijn voor een vraag over het ondernemingsrecht of arbeidsrecht, maar ook over andere juridische aangelegenheden. Laat ons weten waar u hulp bij kunt gebruiken, dan haken wij hier direct op in.

Overig advies

Naast advisering over de drie reeds benoemde onderwerpen kunnen er nog ander vraagstukken spelen.. Zo is Advon uw adviseur als het gaat om een waardebepaling van uw onderneming of bent u op zoek naar advies over subsidies , neem dan vooral contact met ons op.